Правна информация

Съдържание

ISUZU/Петрос Петропулос АД полага всички усилия, за да гарантира точността на информацията на този сайт, но не може да гарантира точността й по всяко време. Представените на уебсайта снимки, спецификации и технически характеристики може да се отнасят до модели, които не се внасят на Гръцкия пазар.

ISUZU/Петрос Петропулос АД запазва правото си да променя спецификациите, техническите характеристики, оборудването, цените, без предизвестие.

Посочените цени са ориентировъчни цени на дребно и могат да се различават от цените, които предоставя Мрежата от оторизирани търговци и сервизи на ISUZU/Петрос Петропулос АД.

Въвеждане на лични данни

Личните данни, които въвеждате в сайта на ISUZU/Петрос Петропулос АД ще бъдат използвани с цел да ви се осигури по-добра осведоменост. ISUZU/Петрос Петропулос АД обещава, че няма да предостави вашите лични данни на трети страни без вашето съгласие.

Авторски права

Съдържанието на този сайт е авторско право на ISUZU/Петрос Петропулос АД. Всяка информация (текст, снимки, графики), които се съдържат в сайта, може да бъдат използвани само за лична, некомерсиална употреба. Незаконно е копирането, възпроизвеждането, промяната по какъвто и да било начин, на част или на цялото съдържание на сайта, без предварителното писмено съгласие на ISUZU/Петрос Петропулос АД.

Търговски марки

Всички търговски марки, лога, наименования на услуги, представени на този сайт са собственост на ISUZUMOTORSLIMITED Япония или на трети страни.

ЯПОНСКА
ТЕХНОЛОГИЯ.
СВЕТОВНА
РЕПУТАЦИЯ

За да Ви предложим по-добро обслужване използваме "бисквитки" на нашия сайт. Ако сте съгласни с използването на "бисквитки" на сайта ни продължете.

OK