28 Юни 2024

Isuzu D-Мax участва на „Бата Агро“

Isuzu D-Мax участва на „Бата Агро“

Isuzu D-Max участва за поредна година на специализираното изложение „Бата Агро“, където земеделски производители и експерти се запознаха отблизо с неговите характеристики и имаха възможност да заявят тестдрайв.

D-Max е един от най-добрите пикапи на пазара по отношение на издръжливост, безопасност и цялостно представяне. Със своята висока производителност, здравина и усъвършенствани характеристики на оборудването моделът се представя безупречно при всякакви пътни условия и е предпочитан избор в различни бизнес сектори като земеделие, електроразпределение, телекомуникация, горско стопанство, фермерство, озеленяване, строителство и ремонт, и е в помощ също на спасителни служби и аварийни екипи.

D-Max е с четири различни нива на оборудване (Utility, Activity, Gravity, Arena) и е високо ценен заради своята издръжливост, икономичен и екологичен двигател, отговарящ на стандартите за емисии Euro 6d, и конкурентната му цена. Проектиран да работи в тежки условия, D-Max е подходящ за любителите на офроуд. Автомобилът притежава превъзходна способност за маневреност, функции за безопасност, адаптивен криуз контрол, камера за задно виждане, сензор за дъжд и светлина, разпознаване на мъртва зона, усъвършенствана система за подпомагане на водача (ADAS).

За оферти и други запитвания, свързани с Isuzu D-Max, обърнете се към най-близкия до Вас оторизиран търговски или сервизен център на марката.